26.2.12

The Finger, "I Don't Believe My Eyes"





Οι The Finger κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "I Don't Believe My Eyes", στις 15 Μαρτίου 2012.
Η πενταμελής μπάντα των The Finger, αποτελείται από τους Λία Σιούτη, Σωτήρη Νούκα, Σάκη Αζά, Ανδρέα Χαραλάνη και Νίκο Ντίτσια και έρχονται από την Θεσσαλονίκη, για να δημιουργήσουν μια σειρά από σύγχρονες και εθιστικές ροκ μελωδίες. Το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος, αποτελείται απο 11 κομμάτια, τα οποία συνοψίζουν τις επιρροές των μελών, δημιουργώντας έναν μοναδικό ήχο. Επιρροές οι οποίες έρχονται όχι μόνο από τον κόσμο της μουσικής αλλά και από τον φαντασιώδη κόσμο του κινηματογράφου. Μεγαλειώδεις τρομπέτες, κινηματογραφικά βιολιά, αιθέριοι ήχοι και πρωτότυπα   κιθαριστικά ριφ, συνθέτουν μια ορχηστρική ατμόσφαιρα και ανεβάζουν αυτές τις ροκ μελωδίες σε ένα άλλο επίπεδο, καθιστώντας το άκρως μεταδοτικό. 'Ολοι μπορούν να βρούν ένα κομμάτι από τον εαυτό τους σε αυτό το άλμπουμ, καθώς στιχουργικά, ασχολείται με όλες τις πλευρές της ζωής μας. Πίστη, αγάπη, θάνατο.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Underground Sound Studio, στην Θεσσαλονίκη, υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Νούκα, μέλος του συγκροτήματος και ένας από τους πιο αξιοσέβαστους παραγωγούς στην Ελλάδα. Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011, με το "Too Slow", ένα απο τα πιο δυνατά κομμάτια του άλμπουμ και τελείωσαν με το "Brain Stroke", ένα ακόμα χορευτικό και ραδιοφωνικό κομμάτι." Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Έχουμε βάλει απίστευτη ενέργεια και ψυχή σε αυτόν τον δίσκο και για αυτό ξέρουμε οτι θα βρεί τον δρόμο του προς τισ καρδιές του κόσμου" λένε τα μέλη του συγκροτήματος.

Οι The Finger, μία από τις ανερχόμενες μπάντες της Ελλάδος, συστήθηκαν στο κοινό, με την κυκλοφορία του πρώτου τους σινγκλ "Die! Die Superhero!", το οποίο έγινε ευρέως γνωστό μέσα απο τις αναμεταδόσεις σε ελληνικά και ξένα ραδιόφωνα.
Το εξώφυλλο του δίσκου έχει επιμεληθεί ένας καταπληκτικός Ελληνας καλλιτέχνης, ο Πάνος Τσαγκάρης.

TRACK LISTING:
1. “I Don’t Believe My Eyes”
2. “Die! Die Superhero!”
3. “My Room”
4. “Still Here”
5. “I Was So Young”
6. “Too Slow”
7. “In A Fragment Of Time”
8. “Brain Stroke”
9. “Ten Pound Heavy Heart”
10. "Something Wrong"
11. “Tin Can”



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.




No comments:

Post a Comment