2.2.12

Bokomolech, η μεγάλη επιστροφή!





Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Bokomolech έρχονται στο μυαλό πολύ όμορφες εικόνες από μια μάλλον διαφορετική εποχή. Το πρώτο IndieFree στο Πεδίον του Άρεως, το Ρόδον και οι απίστευτες συναυλίες των dEUS και PJ Harvey, τα fanzines, τα ραδιόφωνα που είχαν παραγωγούς με άποψη, το “Xero”, οι διάφορες ομάδες και τα αντίστοιχα parties, η απερίγραπτη “δίψα” για συναυλίες, συγκροτήματα όπως οι Honeydive, οι Make Believe, οι Closer, οι Deus ex Machina, οι Terminal Curve, οι Last Drive…  
Διαβάζοντας λοιπόν για την επικείμενη δισκογραφική επιστροφή τους, στην  συνέντευξη που έδωσαν στον Φ. Βαλλάτο για την Lifo, είναι δύσκολο να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας.
Η τωρινή σύνθεση της μπάντας είναι: Δημήτρης Ιωάννου (φωνή), Λίλα Κατερινάκη (μπάσο), Βλάσης Καραγιάννης (ντραμς), Κώστας Ραγκούσης (κιθάρα), Χριστίνα Κασσεσιάν (κιθάρα), Τάσος Πρωτόπαπας (synths, samples). 
Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο από την Inner Ear, θα έχει τίτλο “Mass Vulture” και θα περιλαμβάνει δέκα νέες συνθέσεις.
Μέχρι να φτάσει στα χέρια μας ας θυμηθούμε κάτι παλιό, σχεδόν κλασσικό πια. Εξάλλου, όπως λένε οι ίδιοι, το “Mass Vulture” θα θυμίζει ηχητικά το “Xero”.  



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.




No comments:

Post a Comment