5.3.13

Vinyl Suicide | 6.40 am (on Lycabettus) EP







Το "6.40 am (on Lycabettus)"στάθηκε εξαρχής η αφορμή για να γνωρίσουμε τους Vinyl Suicide, όταν το Μάιο του 2011 μια φίλη το “ανέβασε’ στην σελίδα γνωστού social network. Έκτοτε τους έχουμε δει αρκετές φορές ζωντανά, σε κάποιο από τα γνωστά στέκια της Αθήνας και παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον την πορεία τους. Συμμετείχαν μάλιστα στην συλλογή Sad Songs We Love Vol. One με το πολύ όμορφο “I Don’t Belong Here”.

Με χαρά λοιπόν διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά για τα παιδιά. Ανήκουν πλέον στο indie roster της δισκογραφικής The Sound Of Everything, με το αγαπημένο "6.40 am (on Lycabettus)" να αποτελεί το πρώτο single της μπάντας. 
Κυκλοφορεί από τις 5 Φεβρουαρίου σε digital μορφή, συμπεριλαμβάνει remixes από τους Harri AgnelKled MonéAlbert Planck & Prins George, ενώ το πολύ ωραίο Cover Art του EP έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος κύριος Johnny Negri.

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Οι Vinyl Suicide ηχογραφούν αυτή τη στιγμή το ντεμπούτο album τους με τίτλο «Homeward Bound» που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε κάποιες πρώιμες εκτελέσεις των τραγουδιών και πραγματικά ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα της suicide pop* τους.
Παράλληλα έχουν θέσει συμμετοχή στο διαγωνισμό του Jumping Fish για το opening act των Depeche Mode και προετοιμάζουν τα επόμενα live τους.
(http://www.jumpingfish.gr/vinylsuicide   για υποστήριξη)

Ακούμε λοιπόν τη νέα ηχογράφηση του "6.40 am (on Lycabettus)" καθώς και το remix του Harri Agnel και ψηφίζουμε suicide pop!

* Οι Vinyl Suicide συνέθεσαν τις ετερόκλητες επιρροές τους για να οδηγηθούν στον ήχο που σχεδόν ειρωνικά και αυτάρεσκα ονομάζουν suicide pop, χρησιμοποιώντας rock, pop, post και ηλεκτρονικούς ήχους και φωνές, και δημιουργώντας «μουσική και λέξεις που συνθέτουν το soυndtrack της πραγματικότητας στην οποία [προτιμούν] να [ζουν]









No comments:

Post a Comment