30.9.12

Strawberry Pills | Sad Eyes



Photography: Jackie Farrow /  Design: Nefeli Tsalta


Ένα νέο μουσικό (και όχι μόνο) project τράβηξε την προσοχή μας τις τελευταίες μέρες. Το όνομα του Strawberry Pills και αποτελεί μια ιδέα του Αντώνη Κωνσταντάρα, γνωστού μας από το σχήμα των Le Page. Το συγκεκριμένο project φιλοδοξεί να συνδυάσει τη μουσική με άλλες μορφές τέχνης όπως τη φωτογραφία και το live performance, αποφεύγοντας όμως στερεότυπα και ταμπέλες. Μια παλέτα ελεύθερης δημιουργίας.
Η προσπάθεια αυτή θα βασιστεί στην συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες (και φίλους) που μοιράζονται παρόμοια αισθητική και ανάλογες “ανησυχίες” και ο καθένας θα προσθέσει τις δικές του πινελιές στο όλο εγχείρημα. 
Πιο συγκεκριμένα το project θα αποτελείται από μια σειρά EP, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από παρόμοια αισθητική άποψη αλλά το καθένα από αυτά θα έχει διαφορετικό μουσικό ύφος. Τα τραγούδια θα “ανεβαίνουν” πρώτα στην σελίδα Strawberry Pills στο Soundcloud, θα συνοδεύονται από αντίστοιχα remix και στην συνέχεια θα κυκλοφορούν σε φυσική μορφή. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται πάνω στην σκηνή όπου η μουσική θα παρουσιάζεται ζωντανά.
Το πρώτο single, με το οποίο μας συστήνεται το νέο αυτό project, έχει τίτλο “Sad Eyes”. Είναι απόλυτα εθιστικό και συνδυάζει έναν κάπως ψυχεδελικό pop ήχο με τα πολύ ιδιαίτερα new wave, dark φωνητικά της Valisia Odell (γνωστή από τους Phoenix Catscratch).
Μπορείτε να το ακούσετε και να το “κατεβάσετε” δωρεάν από την σελίδα τους στο soundcloud.
Εμείς συνεχίζουμε να το ακούμε δυνατά και περιμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια.







No comments:

Post a Comment