1.6.12

Coexist | νέο άλμπουμ από τους The xx






Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε που η μπάντα από το Λονδίνο κυκλοφόρησε το καταπληκτικό ντεμπούτο The xx. Στο διάστημα αυτό κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στα καλύτερα άλμπουμ του 2009 στα περισσότερα μουσικά έντυπα, ένα βραβείο Mercury και πολλές άλλες διακρίσεις.
Πραγματοποίησαν περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο και πήραν μέρος στα μεγαλύτερα μουσικά festival.
Παράλληλα, κομμάτια από το δίσκο τους χρησιμοποιήθηκαν ως μουσική επένδυση σε τηλεοπτικές σειρές, show με μοντέλα, χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, διαφημιστικά, επιδείξεις μόδας, ακόμα και σε τηλεοπτική κάλυψη των Αγγλικών εκλογών! Όχι και άσχημα για ένα πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα με τόσο ιδιαίτερο ήχο.
Η επιτυχία αυτή (και τα χρήματα που τους απέφερε) τους βοήθησε να δημιουργήσουν το δικό τους στούντιο, στο οποίο έγραψαν και ηχογράφησαν τα τραγούδια για τη δεύτερη δισκογραφική τους απόπειρα. Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο Coexist και θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου. 
Σε ανύποπτο χρόνο ο Jamie Smith είχε δηλώσει ότι θα υπάρχουν πολλές επιρροές από χορευτική μουσική και από τη γενικότερη club αισθητική και ατμόσφαιρα. Μένει να το δούμε στην πράξη αυτό.
Ήδη στις ζωντανές εμφανίσεις τους έχουν παρουσιάσει τουλάχιστον 5 νέα κομμάτια, μεγαλώνοντας έτσι την προσμονή μας. Αυτό που μας έχει από τώρα κλέψει την καρδιά είναι το πρώτο από αυτά, που θα έχει τίτλο “As I Am” ή “Devotion”. Πραγματικά υπέροχο. 



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.




No comments:

Post a Comment