10.3.12

TOPS, past-future-pop!





Οι TOPS είναι μια τετραμελής pop μπάντα από το Montreal. Τα μέλη της έκαναν τα πρώτα τους μουσικά βήματα σε άλλες μπάντες της τοπικής σκηνής, στα indie μέρη της πόλης από όπου ξεκίνησε και η Claire Boucher (Grimes). Γνωρίστηκαν στο περίφημο καλλιτεχνικό “εργαστήρι” Lab Synthèse, ανακάλυψαν ότι μοιράζονται κοινούς μουσικούς τόπους και αποφάσισαν να συνεργαστούν.
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι συναρπαστικό και αποτυπώνεται στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Tender Opposites”. 8 υπέροχα τραγούδια μελαγχολικής pop που άλλοτε ακούγονται ρετρό και άλλοτε τόσο φρέσκα και ζωντανά. Welcome to the past-future-pop!
Σημείο αναφοράς για τους TOPS αποτελεί η τραγουδίστρια τους Jane Penny, τόσο για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της όσο και για την ισχυρή, συχνά επαναστατική προσωπικότητα της.
Το Tender Opposites ηχογραφήθηκε στο La Brique και κυκλοφορεί μέσω της  Arbutus Records. Επίσης υπάρχει σε ψηφιακή μορφή στην σελίδα του συγκροτήματος στο Bandcamp. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το video για το υπέροχο single Rings Of Saturn.



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.




No comments:

Post a Comment