2.4.11

i saw 43 sunsets




Από τις πρώτες κιόλας νότες του first winter μπορεί κάποιος να διακρίνει την αγάπη των παιδιών για τους Death Cab for Cutie και την αμερικάνικη indie σκηνή. Ένα πολύ όμορφο τραγούδι που σε βάζει αμέσως στον κόσμο των i saw 43 sunsets.

Δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα και ξεκίνησαν σαν τριο, παίζοντας ακουστικές διασκευές γνωστών κομματιών από συγκροτήματα όπως οι Yeah Yeah Yeahs, Death Cab for Cutie, Arctic Monkeys, Beirut, Bon Iver, Empire of the sun, Queens of the stone age, Radiohead. Παράλληλα άρχισαν να δουλεύουν πάνω στα δικά τους τραγούδια.
Το 2010 στη μπάντα προστέθηκαν δυο νέα μέλη, σε μπάσο και τύμπανα, ώστε ο ήχος τους να γίνει ποιο γεμάτος και στιβαρός. Ξεκίνησαν έτσι τις ηχογραφήσεις για το πρώτο τους EP.
Ένα χρόνο (και πολλές ώρες στο studio) μετά, το EP είναι έτοιμο και θα διατίθεται σύντομα από τους ίδιους μέσω Myspace και Facebook.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Rainbow Rock Bar, οι i saw 43 sunsets θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους ζωντανά, σε ένα ακουστικό σετ πριν από το πρώτο επίσημο live τους. Θα είμαστε εκεί (με την ελπίδα ότι θα ακούσουμε και τη διασκευή τους στο “maps” των Yeah Yeah Yeahs!).



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.



No comments:

Post a Comment