31.3.11

Wu Lyf: Η ποιο μυστήρια μπάντα στον κόσμο(?)




Οι Wu Lyf - World Unite/Lucifer Youth Foundation είναι μια νέα μπάντα από το Manchester που θεωρείται ήδη cult. Ο αριθμός των μελών της είναι ρευστός, μπορεί να είναι τέσσερα, έξι ή πολλά περισσότερα σε μια μορφή κολεκτίβας. Καταφέρνουν και διατηρούν πρωτόγνωρη μυστικότητα γύρω από το συγκρότημα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο διαδίκτυο  κυκλοφορεί επίσημα μόνο μια φωτογραφία τους σε διάφορες παραλλαγές. Σε αυτήν εμφανίζονται τα μέλη με καλυμμένα πρόσωπα, πίσω από καπνούς, σε παράταξη επαναστατικής οργάνωσης. 
Στα τραγούδια τους υπάρχουν σαφείς αναφορές στην έννοια της θρησκείας και στην κλασσική λογοτεχνία. Κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα ιδιαίτερα, σχεδόν «δραματικά» φωνητικά του μυστηριώδη τραγουδιστή τους, ενώ η μουσική τους αυτοχαρακτηρίζεται από το πρώτο τους κομμάτι “Heavy Pop”.
Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο μέσω του δικού τους δισκογραφικού label. Μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση με το video του “LYF”.
Αν τελικά όλη αυτή η μυστικότητα γύρω από τη μπάντα είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής ή απλά ένα ακόμα διαφημιστικό τρικ, θα φανεί στο κοντινό μέλλον.



IF YOU OWN THE RIGHTS TO ANY OF THE MATERIAL POSTED HERE AND WOULD LIKE IT REMOVED, EMAIL ME AND I WILL TAKE IT DOWN.




No comments:

Post a Comment